Maastricht Airport – Horsterweg-Europalaan

  • Status: in voorbereiding
  • Prognose:
    • Start verkoop: 2024 Q2
    • Start bouw: 2025 Q1

Maastricht Airport – Aviation Valley

Het bedrijventerrein Aviation Valley brengt bedrijven, consumenten, medewerkers en diverse organisaties bij elkaar rondom Maastricht Aachen Airport. Het vliegveld trekt veel bedrijvigheid aan waardoor afgelopen jaren het bedrijventerrein Aviation Valley flink is gegroeid met nationale en internationale bedrijven. Het terrein is direct gelegen aan de A2, wat zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. Op slechts 10 minuten van Maastricht

Bestemmingsplan

Het bedrijventerrein heeft een bijzondere status. De gemeente wenst dat er een relatie bestaat tussen jouw bedrijf en Maastricht Aachen Airport. Dat houdt in dat jouw bedrijf werkzaamheden moet verrichten voor het vliegveld, diens toeleveringsbedrijven, verwante activiteiten uitvoert of anderzijds een link heeft met vliegveld of luchtvaart. Het begrip mag ruim geïnterpreteerd worden, maar er moet wel een link zijn. Wij kijken graag met je mee.

Uniekboxen

Het concept van Uniekboxen wordt ook hier doorgevoerd. Er kunnen zowel bedrijfsunits van Type 1 als 2 ontwikkelen. Dus mogelijkheden voor opslag, werkruimtes, kantoorruimtes, showrooms of een combinatie ervan. Omdat de bedrijven betrekkingen/een relatie hebben met de airport staat de formaat van de bedrijfsunits nog niet vast.

Het ontwerpplan voor Uniekboxen Maastricht dat nu op tafel ligt bestaat uit twee gebouwen. Het gebouw aan de Europalaan telt 2 bouwlagen (Type 2), en het gebouw aan de Horsterweg krijgt 1 bouwlaag (Type 1). Het ontwerp is nog niet zeker en willen graag weten wat u het liefste ziet in Maastricht airport. We staan open voor de input van alle ondernemers die willen vestigingen in Maastricht Airport.

impressie

impressie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een Uniekbox aan de Europalaan op Maastricht Airport? Vul dan het contactformulier in onderaan de pagina en wij zullen vrijblijvend contact met je opnemen!