Type 1 Uniekbox Roosendaal

Uniekbox ontwikkelt 48 bedrijfsruimtes in Roosendaal. De units zijn onderverdeeld in drie bedrijfsverzamelgebouwen, waarvan twee gebouwen zijn uitgevoerd met units van Type 1. Wat houdt dit in?

De units van Type 1 zijn speciaal ontwikkelt voor bedrijven die een stap verder gaan dan de garage box. De units zijn zeer geschikt voor opslagruimte en werkplaats. Door hun vrije hoogte van maar liefst 5 meter kun je in de hoogte werken of extra ruimte creëren door een verdiepingsvloer toe te voegen.

De units zijn een stap boven de garageboxen, maar hebben duidelijk veel voordelen. De kwaliteit is gelijk aan een bedrijfsgebouw maar de prijs van de units is betaalbaar voor de starters.

Zo beginnen de prijzen vanaf 46.000 euro v.o.n en lopen door tot 93.000 euro v.o.n. voor de grootste units. De maten beginnen bij 38m2 en lopen tot 96m2 (incuslief verdiepingsvloer).

Zo heb je een betaalbare bedrijfsunit met lage energiekosten, een bescheiden VVE-bijdrage, en een lage investering of hypotheek. Een unit waar je al je spullen of creativiteit kwijt kunt.

UB_Rdaal_mv03_28
0013
0017
0019
2022-11-16_Rdaal_mv03_99
UB_Rdaal_mv03_26
UB-unit_type1-2_01a
2022-11-16_Rdaal_mv03_98
0016
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bereikbaarheid

De locatie van de Uniekbox bedrijfsverzamelgebouwen ligt op een steenworp afstand van de afslag Oud Gastel-Borchwerf aan de A17, aan de noordzijde van Roosendaal. De locatie is dan ook zeer goed te bereiken vanuit Roosendaal en via de snelwegen A58 en A17.

Het is een goede uitvalsbasis in noordelijke richting naar Zevenbergen – Moerdijk – Dordrecht – Rotterdam, in oostelijke richting naar Breda – Tilburg. En in zuidwestelijke richting naar Bergen op Zoom – Goes – Antwerpen.

Afmetingen en uitvoering

De bedrijfsunits in gebouw 2 en 3 krijgen maar liefst 5 meter vrije hoogte en een verdiepingsvloer is hier een optie. De ventilatie wordt natuurlijk geregeld met ventilatieroosters, er is een uitstortgootsteen met koudwaterkraan. En op het dak zijn 2 zonnepanelen per unit te vinden. De afmetingen variëren van 3,2 tot 4 meter breed en 6, 9 of 12 meter diep (bruto). Op de plattegrond kun je de diverse afmetingen van de units zien.

Eigenschappen

• Eigen brievenbus
• Op beveiligd en omheind terrein
• Automatische schuifpoort met inbelfunctie
• Hele terrein met camerabewaking
• Centrale gemeenschappelijke toiletruimte
• Koppelbare units, maar ook deelbaar met bijvoorbeeld uw buurman
• Entreepui voor lichtinval mogelijk
• Gunstige ligging

Energieneutraal

Koop – Huur – Belegging

We hebben het gebouw als opslaggebouw laten doorrekenen en vervolgens de nodige voorzieningen getroffen om het voor deze functie geheel energieneutraal te kunnen bouwen en opleveren. Hiervoor hebben we twee zonnepanelen per unit aangebracht.

De units zijn bedoeld voor de verkoop, beschikbaar voor bedrijven, zzp-ers, beleggers en particuliere investeerders (rendement van 8%! is mogelijk).
Er zijn ook een aantal units beschikbaar voor de verhuur, informeer naar de mogelijkheden bij onze makelaar.

Brochure

Download onze Brochure en krijg alle details die jij nodig hebt om de juiste beslissing te maken. Elke type wordt doorgenomen in de brochures met prijslijsten en plattegronden. Vul uw gegevens in en dan zullen wij het naar u toe mailen.

Wil jij weten welke bedrijfsunits nog vrij zijn of reeds in optie of verkocht zijn? Neem dan contact met een van onze makelaars:

 • Toon Coppens (RE/MAX TOONaangevend makelaardij, 06-54653449)
 • Johnny Mijs (RE/MAX WoonWens Makelaars 0165-520 295).

  Bezichtiging

  Wil jij een beter beeld krijgen hoe Uniekboxen er in het echt uit zien? Dat kan! We kunnen met jou een bezichtiging inplannen bij Uniekboxen in Tilburg, om een beeld te krijgen hoe de units eruit zien en hoe ze voelen. Klik op de button en schrijf je in.

  Voorbehoud
  Als de units anders gebruikt gaan worden dan als opslagboxen, kunnen er aanpassingen nodig zijn in bijvoorbeeld materialen, afwerkingen, installaties, ed. Uniekbox BV is niet verantwoordelijk voor deze of andere aanpassingen hiertoe. Het geldende bestemmingsplan staat niet alle functies toe. Informeer vooraf wat wel en wat niet mogelijk is.
  Houdt u er rekening mee dat kantoor en showroom functies ondergeschikt dienen te zijn aan de toegestane hoofdfunctie.

  Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak:
  Toon Coppens (RE/MAX TOONaangevend makelaardij, 06-54653449) of Johnny Mijs (RE/MAX WoonWens Makelaars 0165-520 295).