Te koop:

Op dit moment zijn nog enkele Uniekboxen in Roosendaal te koop

Mogelijkheden

Wat koop je nu precies? Je koopt mogelijkheden. We hebben onze units zo ontwikkelt dat de units te gebruiken zijn voor iedereen. Zo hebben wij verschillende soorten types en verschillende soorten maten. Dus voor ieder wat wils. Van showroom, werkruimte, kantoor tot opslagruimte.

Ben jij uit jouw garagebox gegroeid? Of wil jij vermogen opbouwen en niet meer huren? Ben jij er klaar voor om de volgende stap te maken? Kijk naar alle mogelijkheden die Uniekbox jou kan bieden.

Onze website

Op deze website kun je alle informatie vinden over Uniekboxen. Zo kun je kijken welke locaties beschikbaar zijn, beschikbaar komen of gerealiseerd zijn. Wil jij liever persoonlijk afspreken? Geen probleem.

UNIEK aan UNIEKboxen

 • UNIEK in de markt. Deze mini-bedrijfsunits zijn veel ruimer dan een garagebox maar compacter dan een klein bedrijfsgebouw. Maar hebben wel die mogelijkheden. Dit is lastig te vinden.
 • UNIEK in betaalbaarheid. Wáár voor uw geld. Er zijn al units van 38 m2 bvo beschikbaar voor een maandlast vanaf ca. € 300,- exclusief btw*.
 • UNIEK in efficiënte ruimte. Met een breedte van 3,2 of 4 of 5 meter en een diepte van 6 of 9 of 12 meter in één of twee bouwlagen ontstaat een goed indeelbare ruimte. De verdieping kan zelfs helemaal afgescheiden worden van de begane grond.
 • UNIEK voor ZZPer. In onze mini-bedrijfsunits kan opslag, werkplaats, kantoor en showroom** gecombineerd worden op één compacte, betaalbare plek. Ideaal voor ZZPers en kleine bedrijven.
 • UNIEK in hoogte. Met een goed bruikbare hoogte van ca. 3,8 meter op de begane grond en 2,6 meter op de verdieping in Type 2 zijn ze flexibel in te richten. Bij Type 1 is zelfs een vrije hoogte van 5 meter beschikbaar
 • UNIEKE toegang. De toegang van het terrein wordt afgesloten met een automatische schuifpoort, met afstandsbediening. (inbelverbinding)
 • UNIEK in veiligheid. Het hele terrein is omgeven door een hekwerk met daarop prikkeldaad. Bovendien waakt een camerasysteem over het terrein en de entree
 • UNIEK met adres. Een UNIEKbox bedrijfsunit heeft een eigen adres en huisnummer, en een eigen brievenbus in de bussenwand aan de straatzijde. Ideaal voor bedrijf en internetshop.
 • UNIEK in locatie. Direct aan de uitvalswegen en altijd goed bereikbaar. Vlak bij stad, dorp en woonwijk.
 • UNIEKE belegging. Een UNIEKbox bedrijfsunit is zeer geschikt als beleggingsobject. Een mooi rendement van 8% of meer is goed mogelijk.
 • UNIEK in energie. Dit project wordt gebouwd met als streven een energieneutraal gebouw. Met twee of vier zonnepanelen per unit.

* onder voorbehoud van beschikbaarheid
** zie randvoorwaarden van bestemmingsplan. Kantoor en showroom meestal als ondergeschikte functies van de hoofdfunctie