Bedrijfsruimte type 2

In onze bedrijfsruimtes Type 2 zijn veel mogelijkheden. Voor elk wat wils. Dat geldt voor de afmetingen maar ook voor de gebruiksmogelijkheden. Zo kun je van jouw unit een werkruimte maken, kantoor, opslag, of een showroom. Het is ook heel goed mogelijk om jouw bedrijfsactiviteiten te combineren. Zo kunt je er jouw klanten ontvangen maar er gelijktijdig een volledig ingerichte werkruimte creëren.

Alle units Type 2 zijn standaard voorzien van een degelijke houten verdiepingsvloer. Deze vloer is zo aangebracht dat op de begane grond een ruime hoogtemaat van ca. 3,8 meter overblijft om lekker te kunnen werken. Op de verdieping is een vrije hoogte van 2,6 meter.

Energieneutraal

De bedrijfsruimtes zijn energieneutraal. Maar wat betekent dat eigenlijk? Dat houdt in dat het gebouwgebonden energieverbruik volledig gecompenseerd wordt met de opbrengst van de zonnepanelen. De bedrijfsunits Type 2 zijn doorgerekend als opslagunits, maar veel units zullen ook anders gebruikt gaan worden. Uit de praktijk blijkt dat in veel gevallen ook dan de units nog energieneutraal zijn. De vier zonnepanelen waarover elke unit de beschikking heeft hebben een comfortabele overcapaciteit.

Maten

4 x 6 meter ca. 48m2 BVO

4 x 9 meter ca. 72m2 BVO

4 x 12 meter ca. 96m2 BVO

5 x 6 meter ca. 60m2 BVO

5 x 9 meter ca. 90m2 BVO

5 x 12 meter ca. 120m2 BVO

De units Type 2 hebben een vaste verdiepingsvloer. Het opgegeven oppervlakte is verdeeld over begane grond en 1e verdieping.

Eenvoudig maar compleet

De units Type 2 zijn bedoeld voor bedrijf, werkplaats, showroom, kantoor, opslag, en meer.

De basisvoorzieningen hiervoor zijn natuurlijk al aanwezig. Een goede toegang tot de unit is verzekerd met de grote Hörmann segmentendeur (o.g.). Bij de 4 meter brede units is die standaard is voorzien van een loopdeur. Bij de 5 meter brede units is een aparte toegangsdeur naast de segmentendeur aanwezig. De begane grondvloer is van beton en wordt gevlinderd opgeleverd. Elke unit heeft een eigen uitstortgootsteen met koudwater kraan. De unit-scheidende wanden zijn opgetrokken uit robuuste kalkzandsteen en het dak/plafond bestaat uit gasbetonelementen. Dat zorgt ervoor dat de units ten opzicht van elkaar 60 minuten brandwerend zijn. Ook de elektra is goed voorzien. Elke unit krijgt twee eigen 16A zekering in de eigen unit en 2 tot 6 dubbele wandcontactdozen, afhankelijk van de grootte van de unit. Op de verkooptekening is te zien wat is opgenomen.

Je kunt jouw unit natuurlijk ook personaliseren. Daarvoor zijn talloze kopersopties beschikbaar. Als je liever een eigen toilet hebt kan dat. De rioleringsaansluiting is er al op voorbereid. Ook kun je door ons bijvoorbeeld een pantry, boiler, elektrische bediening op segmentendeur, elektrische koel/verwarmingsunit, extra elektra groepen, aluminium toegangspui i.p.v. segmentendeur, extra tl-armatuur, laten verzorgen. Vraag onze makelaar naar de complete lijst met kopersopties.

Faciliteiten

Ideaal voor:

 • Eigen brievenbus
 • Beveiligd en omheind terrein
 • Automatische schuifpoort met inbelfunctie
 • Hele terrein met camerabewaking
 • Centrale gemeenschappelijke toiletruimte
 • Koppelbare units
 • Mogelijkheid tot een verdiepingsvloer
 • Gunstige ligging

 • Startende ondernemers
 • Zzp-ers
 • Doorstarters die uit hun garage zijn gegroeid
 • Webwinkel
 • Doorgroeiers
 • Particulieren

Technische omschrijving

De begane grondvloeren worden uitgevoerd als een gewapende betonvloer. De vloeren worden goed geïsoleerd met dikke PS-vloerisolatieplaten (Rc= 4 m2K/W). De unit-scheidende wanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen lijmelementen, en dienen als draagstructuur voor de dakplaten. De platte daken worden uitgevoerd in zelfdragende, brandveilige gasbetonplaten voorzien met PIR-dakisolatieplaten met een hoge isolatiewaarde van Rc= 6 m2K/W. De buitengevels bestaan uit metalen sandwichpanelen met een hoge isolatiewaarde van 5 m2K/W. Ook de segmentendeur van het fabricaat Hörmann og. is thermisch geïsoleerd.

Wil je een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met onze makelaar. Hij kan ook al je vragen beantwoorden en je alles vertellen over jouw Uniekbox.

UB_TilburgSpau95_01_voorgevel1
UB_TilburgSpau95_05_gevel
UB_TilburgSpau95_02_voorgevel
UB_TilburgSpau95_04_zijgevel
UB_TilburgSpau95_08_achtergevel
previous arrow
next arrow