Roosendaal – Argon 14

Status: in de verkoop

Oplevering Roosendaal: 2023 Q3

Bel onze makelaars voor alle huur/koop mogelijkheden. Je kunt ze bereiken op 06 54 65 34 49 / 0165 -52 02 95 of via de website www.remaxtoonaangevend.nl

Uniekboxen in Roosendaal

Op bedrijventerrein Borchwerf II worden 48 bedrijfsunits gebouwd. Verdeeld over 3 verzamelgebouwen. De grootte van de units varieert van 19 m2 tot 90 m2. Je hebt keuze uit een breedte van 3,2 of 4 of 5 meter, en een diepte van 6 of 9 of 12 meter. Met of zonder verdiepingsvloer, met een vrije hoogte van 2,6 of 3,8 of 5,0 meter. Genoeg keuze dus.

Locatie

Bedrijventerrein Borchwerf II ligt aan de noordzijde van Roosendaal en is zeer goed bereikbaar via de A17, afslag Roosendaal-Borchwerf of Oud Gastel-Borchwerf-Roosendaal Noord. Het bedrijvenpark heeft veel aandacht voor natuur en waterberging.

Adres: Argon 14 Oud Gastel

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid is belangrijk, daarom zorgen we ervoor dat het terrein rondom voorzien is van een 2,2 meter hoog hekwerk. De toegang tot het terrein is een automatische poort, die u zelf kunt openen middels een inbelverbinding. Verder wordt er over uw pand en eigendommen gewaakt door een modern camera bewakingssysteem. De energievoorziening wordt centraal bemeterd zodat ongewenste activiteiten als ‘plantjeskwekers’ zoveel mogelijk geweerd worden. In de centrale meterkast krijgt elke unit een eigen energiemeter, die door de VvE maandelijks uitgelezen wordt.

UNIEK aan UNIEKboxen

 • UNIEK in de markt. Deze mini-bedrijfsunits zijn veel ruimer dan een garagebox maar compacter dan een klein bedrijfsgebouw. Maar hebben wel die mogelijkheden. Dit is lastig te vinden
 • UNIEK in betaalbaarheid. Wáár voor uw geld. Er zijn al units van 38 m2 bvo. beschikbaar voor een maandlast van ca. € 350,- exclusief btw*.
 • UNIEK in efficiënte ruimte. Met een breedte van 3,2, 4 of 5 meter en een diepte van 6, 9 of 12 meter in één of twee bouwlagen ontstaat een goed indeelbare ruimte. De verdieping kan zelfs helemaal afgescheiden worden van de begane grond.
 • UNIEK voor ZZPer. In onze mini-bedrijfsunits kan opslag, werkplaats, kantoor en showroom** gecombineerd worden op één compacte, betaalbare plek. Ideaal voor ZZPers en kleine bedrijven.
 • UNIEK in hoogte. Met een goed bruikbare hoogte van ca. 3,8 meter op de begane grond en 2,6 meter op de verdieping in type 2 zijn ze flexibel in te richten. Bij type 1 is zelfs een vrije hoogte van 5 meter beschikbaar
 • UNIEKE toegang. De toegang van het terrein wordt afgesloten met een automatische schuifpoort, met afstandsbediening. (inbelverbinding)
 • UNIEK in veiligheid. Het hele terrein is omgeven door een hekwerk met daarop prikkeldaad. Bovendien waakt een camerasysteem over het terrein en de entree
 • UNIEK met adres. Uw UNIEKbox bedrijfsunit heeft een eigen adres en huisnummer, en een eigen brievenbus in de bussenwand aan de straatzijde. Ideaal voor bedrijf en internetshop.
 • UNIEK in locatie. Direct aan de uitvalswegen, op 5 minuten van Roosendaal.
 • UNIEKE belegging. Een UNIEKbox bedrijfsunit is zeer geschikt als beleggingsobject. Een mooi rendement van 8% of meer is goed mogelijk.
 • UNIEK in energie. Dit project wordt gebouwd met als streven een energieneutraal gebouw. Met standaard twee of vier zonnepanelen per unit.

* indicatief
** kantoor en showroom als ondergeschikte functies van de hoofdfunctie

Type 1 Uniekbox vanaf € 46.000 v.o.n.

gebouw 3
gebouw 2
gebouw 3
gebouw 2
impressie gebouw 3

Type 2 Uniekbox vanaf € 76.000 v.o.n.

gebouw 1
gebouw 1-2-3
gebouw 1
impressie gebouw 1