LOCATIE: WEERT – HOOLSTRAAT 17

De locatie van onze kavel in Weert is bekend. Wat nog niet bekend is hoeveel units er daar gebouwd gaan worden. We zitten nog in de onderzoekende fase. Wat al wel duidelijk is, is dat we hier niet onze kleine bedrijfsunits zonder verdiepingsvloer gaan bouwen. De kleinste wordt 50 m2, en we gaan hier waarschijnlijk tenminste tot een grootte van 90m2 bvo, wellicht tot 120m2 bvo. Als het onderzoeksproces is afgerond en de vergunning is aangevraagd zullen we met de verkoop gaan starten. Daarna willen we zo snel mogelijk beginnen met de bouw.

De units zijn dus nog niet te koop. Heb jij interesse in een Uniekbox bedrijfsunit? Dan kun je je nu al aanmelden en zetten we jou alvast vrijblijvend op onze lijst met geïnteresseerden.

  • Status: Bouw vergunningen in aanvraag
  • Prognose:
    • start verkoop: 2024 Q2
    • start bouw: 2024 Q4

Locatie

Weert is een stad in de provincie Limburg grenzend aan Noord-Brabant en België. Aan de Hoolstraat wordt er een nieuw bedrijvenpark ontwikkeld, op de plek waar een grote steenfabriek heeft gestaan. Deze fabriek is inmiddels al weer jaren geleden afgebroken. Onlangs is het schoonmaken van de grond afgerond en is het hele terrein ook ontdaan van vervuilde grond. Er is inmiddels een definitieve bodemrapportage opgemaakt en een schone grond verklaring afgegeven. De nieuwe ontsluitingsweg is aangelegd en een aantal buren zijn al gestart. De locatie ligt circa 6 kilometer van de aansluitingen op de snelweg A2 af. En op 5 minuten afstand van het centrum van Weert.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan geeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ aan. Het gebied ligt in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen 2013’, bestemd voor bedrijventerrein, met als functieaanduiding bedrijven 2 tot en met (milieucategorie) 3.2. Met omgevingsvergunning zijn eventueel ook de categorieën 1 en 4 mogelijk, afhankelijk van de plek. Het betreft een gemengd bedrijventerrein waarop lichtere en middelzware bedrijven zijn toegestaan.

Inschrijving voor lijst van geïnteresseerden