Type 2 Uniekbox Roosendaal

Uniekbox BV ontwikkelt 48 bedrijfsruimtes in Roosendaal. Gesplitst in drie bedrijfsverzamelgebouwen. Het gebouw 1 staat aan de doorgaande weg. Hierin zijn bedrijfsunits van Type 2 ondergebracht. Wat houdt dit in? De units zijn een stapje groter, dan units Type 1 waardoor ze geschikt zijn voor meer functies. Denk aan opslag, werkruimte, kantoorruimte, showroom of de combinatie ervan.

Bedrijfsunits Type 2 zijn hoger en hebben standaard een verdiepingsvloer. Aan de straatzijde zijn de units voorzien van een prachtige raampartij met dubbele toegangsdeuren. Beneden is ideaal voor mensen die een showroom willen creëren of die een werkruimte willen met veel daglicht. Boven is ideaal in te richten als kantoor of opslagruimte. De units aan de achterzijde van gebouw 1 hebben een segmentendeur.

UB_Rdaal_mv03_22
UB_Rdaal_mv03_50
UB_Rdaal_mv03_57
0023
0022
0020
0007
0016
2021-09-02_rdaal_mv03_09_geb1-bg
previous arrow
next arrow

Bereikbaarheid

De locatie van de Uniekbox bedrijfsverzamelgebouwen ligt op een steenworp afstand van de afslag Oud Gastel-Borchwerf aan de A17, aan de noordzijde van Roosendaal. De locatie is dan ook zeer goed te bereiken vanuit Roosendaal en via de snelwegen A58 en A17.

Het is een goede uitvalsbasis in noordelijke
richting naar Zevenbergen – Moerdijk – Dordrecht – Rotterdam, in oostelijke richting naar Breda – Tilburg. En in zuidwestelijke richting naar Bergen op Zoom – Goes – Antwerpen.

Afmetingen en uitvoering

De units Type 2 hebben allen een verdiepingsvloer met een vaste trap. Beneden is een vrije hoogte van 3,8 meter (!) beschikbaar en boven 2,6 meter. Op de verdieping is volop daglicht aanwezig vanwege een groot raam. De ventilatie wordt geregeld met een mechanische ventilatie unit, beneden is een uitstortgootsteen met koudwaterkraan. Op het dak zijn 4 zonnepanelen per unit te vinden.
De afmetingen variëren van 4 tot 5 meter breedte en 6 of 9 meter diepte (bruto).

Eigenschappen

• Eigen brievenbus
• Units op beveiligd en omheind terrein
• Automatische schuifpoort met inbelfunctie
• Hele terrein met camerabewaking
• Centrale gemeenschappelijke toiletruimte
• Koppelbare units
• Entreepui voor lichtinval mogelijk
• Gunstige ligging

Energieneutraal

Koop – Huur – Belegging

We hebben het gebouw als opslaggebouw laten doorrekenen en vervolgens
de nodige voorzieningen getroffen om het voor deze functie geheel energieneutraal te kunnen bouwen en opleveren. Maar ook met de functies werkplaats, kantoor, showroom streven we naar de status energieneutraal. Hiervoor hebben we extra zonnepanelen aan laten brengen, totaal vier per bedrijfsunit.

De units zijn bedoeld voor de verkoop, beschikbaar voor bedrijven, zzp-ers, beleggers en particuliere investeerders (rendement van 8%! is mogelijk).
Er zijn ook een aantal units beschikbaar voor de verhuur, informeer naar de mogelijkheden bij onze makelaar

Brochure

Download onze Brochure en krijg alle details die jij nodig hebt om de juiste beslissing te maken. Elke type wordt doorgenomen in de brochures met prijslijsten en plattegronden. Vul je gegevens in en dan zullen wij het naar je toe mailen. Wil je weten welke bedrijfsunits nog vrij zijn of reeds in optie of verkocht zijn? Neem dan contact met een van onze makelaars:

 • Toon Coppens (RE/MAX TOONaangevend makelaardij, 06-54653449)
 • Johnny Mijs (RE/MAX WoonWens Makelaars 0165-520 295).

  Bezichtiging

  Wil jij een beter beeld krijgen hoe Uniekboxen er in het echt uit zien? Dat kan! We kunnen met jou een bezichtiging inplannen bij Uniekboxen in Tilburg, om een beeld te krijgen hoe de units eruit zien en hoe ze voelen. Klik op de button en schrijf je in.

  Voorbehoud
  Als de units anders gebruikt gaan worden dan als opslagboxen, kunnen er aanpassingen nodig zijn in bijvoorbeeld materialen, afwerkingen, installaties, ed.. Uniekbox BV is niet verantwoordelijk voor deze of andere aanpassingen hiertoe. Het geldende bestemmingsplan staat niet alle functies toe. Informeer vooraf wat wel en wat niet mogelijk is. Houdt u er rekening mee dat kantoor en showroom functies ondergeschikt dienen te zijn aan de toegestane hoofdfunctie.

  Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak:
  Toon Coppens (RE/MAX TOONaangevend makelaardij, 06-54653449) of Johnny Mijs (RE/MAX WoonWens Makelaars 0165-520 295).